Kopen en advies geeft u informatie over broodbakmachines broodbakmachine.kopen-en-advies.nl is de onafhankelijke advies-site voor het kopen van een broodbakmachine (o.a. Panasonic, Inventum, Princess, Unold, Tefal, Kenwood, etc)
Test-aankoop
Met een broodbakmachine maakt u thuis de heerlijkste broden.
Redactie   Broodbakmachines   Kooptips en winkels   Tests en reviews  

Test-Aankoop broodmachine test

In juli 2012 heeft het magazine Test-Aankoop 12 verschillende broodbakmachines getest. Daarbij heeft men elke machine maar liefst 12 verschillende broden laten bakken om tot een goed oordeel te komen.

De winnaar

Winnaar van de test is de Moulinex – Uno Serie B07.


De machine heeft een kneedhaak die makkelijk uit het brood is te verwijderen, eenvoudig is schoon te maken en speciale programma's heeft voor pizzadeeg en sandwiches. Nadeel is het ontbreken van een kijkvenster en de Nederlandse aanduiding op de knoppen. Het ontwerp is daardoor wat ondoordacht en doet nogal saai aan.


2e en 3e in de test werden respectievelijk de Domo – B 3980 en de Panasonic(SD-2500/1WXE).

De test

De broden zijn beoordeeld op textuur, hun korst en de smaak. Ook andere aspecten zoals het verbruik, veiligheid, kwaliteit en de handleiding zijn beoordeeld.

Meer info

De volledige test kunt u bekijken en lezen op de Test-Aankoop site. Klik daarvoor op deze link. U moet wel lid zijn van het Magazine Test-Aankoop, of een kleine vergoeding betalen, om het artikel te mogen lezen.


Zoeken naar broodbakmachine informatie
Met een broodmachine bent u uw eigen bakker

Haal de verse geur van warm brood binnen in uw eigen huis met een broodbakmachine.


    

© 2006-2015 kopen-en-advies | adverteren | disclaimer | contact